Borgerservice Sundby

Borgerservice Sundby er en del af København Kommunes Borgerservice og er et centralt sted, hvor du kan få hjælp til forskellige opgaver såsom pas, kørekort, NemID og digitale selvbetjeningsløsninger. I denne artikel vil vi gennemgå nogle af de vigtigste oplysninger om Borgerservice Sundby og dens tjenester.

Borgerservice Sundby i Kommune København

Adresse: Borgerservice Sundby Kvarterhuset Jemtelandsgade 3 2300 København S

Kommune: København

Hjemmeside: kk.dk/artikel/adresser-og-aabningstider

Telefon: 33 66 33 66

E-mail: N/A

Orari: Se tidsplan

Borgerservice Sundby ligger på Borgerservice Sundby Kvarterhuset Jemtelandsgade 3 2300 København S i Sundby. Du kan kontakte dem på telefonnummer 33 66 33 66 eller nedenfor kan du finde deres e-mailadresse og hjemmeside.

Sundby Kommune kontak

Du kan også kontakte kommunen direkte på telefonnummer 33 66 33 66 eller via e-mail på N/A. Derudover kan du finde mere information på deres officielle hjemmeside kk.dk/artikel/adresser-og-aabningstider.

Borgerservice på bibliotekerne

Borgerservice er tilgængelig på bibliotekerne, men det er vigtigt at huske, at ikke alle tjenester er tilgængelige. Bibliotekerne kan kun hjælpe med visse opgaver fra Borgerrådgivningen. For at finde ud af, hvilke specifikke tjenester der tilbydes af Borgerservice Sundby, kan du besøge deres officielle hjemmeside.

Det kan være en stor fordel at besøge Borgerservice på bibliotekerne, da du kan få hjælp til en række forskellige opgaver, såsom at ansøge om pas eller at få dit sundhedskort. Det er også en praktisk løsning, da bibliotekerne ofte er centralt beliggende og åbne uden for normale arbejdstider. Sørg for at have alle de nødvendige dokumenter og oplysninger med dig, når du besøger Borgerservice på bibliotekerne, for at sikre en glat proces.

Åbningstider

Borgerservice Sundby i Kommune København har åbent mandag til fredag fra 08:30 til 14:30. Vi anbefaler, at du tjekker åbningstiderne på deres officielle hjemmeside eller kontakter dem for at sikre dig, at åbningstiderne ikke er ændret.

Andre tjenester

Borgerservice tilbyder også følgende tjenester:

 • Arbejdsløshedsunderstøttelse
 • Boligstøtte
 • Information om Borgerservice selvbetjening
 • Danskundervisning
 • Boligforeninger

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, kan du kontakte Borgerservicecentrene eller besøge kommunens officielle hjemmeside.

Borgerservice Sundby bestil tid

Husk at bestille tid til følgende tjenester:

 • Pas
 • Kørekort
 • MitID
 • NemID
 • Digital post
 • Rejse med

Hvis du ikke kan overholde din aftale eller har brug for en ny aftale, kan du aflyse eller ændre din aftale online via komunne hjemmeside eller via telefon.

Rådfør dig med andre borgerservice i København Kommune

Borgerservice Sundby i Kommune København er en af de 7 borgerservice i København Kommune.