Borgerservice GUIDE Ågerup

Borgerservice GUIDE Ågerup er en del af Roskilde Kommunes Borgerservice og er et centralt sted, hvor du kan få hjælp til forskellige opgaver såsom pas, kørekort, NemID og digitale selvbetjeningsløsninger. I denne artikel vil vi gennemgå nogle af de vigtigste oplysninger om Borgerservice GUIDE Ågerup og dens tjenester.

Borgerservice GUIDE Ågerup Bibliotek i Kommune Roskilde

Adresse: Borgerservice GUIDE Ågerup Bibliotek Gundsølillevej 2 4000 Roskilde Ingen ansøgninger om pas: Du kan få udstedt pas på Jyllinge Bibliotek, Viby Bibliotek, Roskilde Rådhus og i særlige tidsrum på Roskilde Bibliotek.

Kommune: Roskilde

Hjemmeside: www.roskilde.dk

Telefon: N/A

E-mail: borgerservice@roskilde.dk

Orari: Se tidsplan

Borgerservice GUIDE Ågerup ligger på Borgerservice GUIDE Ågerup Bibliotek Gundsølillevej 2 4000 Roskilde Ingen ansøgninger om pas: Du kan få udstedt pas på Jyllinge Bibliotek, Viby Bibliotek, Roskilde Rådhus og i særlige tidsrum på Roskilde Bibliotek. i GUIDE Ågerup. Du kan kontakte dem på telefonnummer N/A eller nedenfor kan du finde deres e-mailadresse og hjemmeside.

GUIDE Ågerup Kommune kontak

Du kan også kontakte kommunen direkte på telefonnummer N/A eller via e-mail på borgerservice@roskilde.dk. Derudover kan du finde mere information på deres officielle hjemmeside www.roskilde.dk.

Borgerservice på bibliotekerne

Borgerservice er tilgængelig på bibliotekerne, men det er vigtigt at huske, at ikke alle tjenester er tilgængelige. Bibliotekerne kan kun hjælpe med visse opgaver fra Borgerrådgivningen. For at finde ud af, hvilke specifikke tjenester der tilbydes af Borgerservice GUIDE Ågerup, kan du besøge deres officielle hjemmeside.

Det kan være en stor fordel at besøge Borgerservice på bibliotekerne, da du kan få hjælp til en række forskellige opgaver, såsom at ansøge om pas eller at få dit sundhedskort. Det er også en praktisk løsning, da bibliotekerne ofte er centralt beliggende og åbne uden for normale arbejdstider. Sørg for at have alle de nødvendige dokumenter og oplysninger med dig, når du besøger Borgerservice på bibliotekerne, for at sikre en glat proces.

Åbningstider

Borgerservice GUIDE Ågerup Bibliotek i Kommune Roskilde har åbent mandag til fredag fra 08:30 til 14:30. Vi anbefaler, at du tjekker åbningstiderne på deres officielle hjemmeside eller kontakter dem for at sikre dig, at åbningstiderne ikke er ændret.

Andre tjenester

Borgerservice tilbyder også følgende tjenester:

 • Arbejdsløshedsunderstøttelse
 • Boligstøtte
 • Information om Borgerservice selvbetjening
 • Danskundervisning
 • Boligforeninger

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, kan du kontakte Borgerservicecentrene eller besøge kommunens officielle hjemmeside.

Borgerservice GUIDE Ågerup bestil tid

Husk at bestille tid til følgende tjenester:

 • Pas
 • Kørekort
 • MitID
 • NemID
 • Digital post
 • Rejse med

Hvis du ikke kan overholde din aftale eller har brug for en ny aftale, kan du aflyse eller ændre din aftale online via komunne hjemmeside eller via telefon.

Rådfør dig med andre borgerservice i Roskilde Kommune

Borgerservice GUIDE Ågerup Bibliotek i Kommune Roskilde er en af de 5 borgerservice i Roskilde Kommune.