Borgerservice Aakirkeby

Borgerservice Aakirkeby er en del af Bornholms Kommunes Borgerservice og er et centralt sted, hvor du kan få hjælp til forskellige opgaver såsom pas, kørekort, NemID og digitale selvbetjeningsløsninger. I denne artikel vil vi gennemgå nogle af de vigtigste oplysninger om Borgerservice Aakirkeby og dens tjenester.

Borgerservice Aakirkeby i Kommune Bornholms

Adresse: Borgerservice Aakirkeby (indgang fra Bibliotekspladsen) Eskildsgade 15 3720 Aakirkeby

Kommune: Bornholms

Hjemmeside: www.brk.dk

Telefon: Bornholms Regionskommune Tlf.: 56 92 00 00

E-mail: borgercentret@brk.dk

Orari: Se tidsplan

Borgerservice Aakirkeby ligger på Borgerservice Aakirkeby (indgang fra Bibliotekspladsen) Eskildsgade 15 3720 Aakirkeby i Aakirkeby. Du kan kontakte dem på telefonnummer Bornholms Regionskommune Tlf.: 56 92 00 00 eller nedenfor kan du finde deres e-mailadresse og hjemmeside.

Aakirkeby Kommune kontak

Du kan også kontakte kommunen direkte på telefonnummer Bornholms Regionskommune Tlf.: 56 92 00 00 eller via e-mail på borgercentret@brk.dk. Derudover kan du finde mere information på deres officielle hjemmeside www.brk.dk.

Borgerservice på bibliotekerne

Borgerservice er tilgængelig på bibliotekerne, men det er vigtigt at huske, at ikke alle tjenester er tilgængelige. Bibliotekerne kan kun hjælpe med visse opgaver fra Borgerrådgivningen. For at finde ud af, hvilke specifikke tjenester der tilbydes af Borgerservice Aakirkeby, kan du besøge deres officielle hjemmeside.

Det kan være en stor fordel at besøge Borgerservice på bibliotekerne, da du kan få hjælp til en række forskellige opgaver, såsom at ansøge om pas eller at få dit sundhedskort. Det er også en praktisk løsning, da bibliotekerne ofte er centralt beliggende og åbne uden for normale arbejdstider. Sørg for at have alle de nødvendige dokumenter og oplysninger med dig, når du besøger Borgerservice på bibliotekerne, for at sikre en glat proces.

Åbningstider

Borgerservice Aakirkeby i Kommune Bornholms har åbent mandag til fredag fra 08:30 til 14:30. Vi anbefaler, at du tjekker åbningstiderne på deres officielle hjemmeside eller kontakter dem for at sikre dig, at åbningstiderne ikke er ændret.

Andre tjenester

Borgerservice tilbyder også følgende tjenester:

 • Arbejdsløshedsunderstøttelse
 • Boligstøtte
 • Information om Borgerservice selvbetjening
 • Danskundervisning
 • Boligforeninger

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, kan du kontakte Borgerservicecentrene eller besøge kommunens officielle hjemmeside.

Borgerservice Aakirkeby bestil tid

Husk at bestille tid til følgende tjenester:

 • Pas
 • Kørekort
 • MitID
 • NemID
 • Digital post
 • Rejse med

Hvis du ikke kan overholde din aftale eller har brug for en ny aftale, kan du aflyse eller ændre din aftale online via komunne hjemmeside eller via telefon.

Rådfør dig med andre borgerservice i Bornholms Kommune

Borgerservice Aakirkeby i Kommune Bornholms er en af de 5 borgerservice i Bornholms Kommune.

Borgerservice Aakirkeby